Karma dla psa THANKQ Standard Jagnięcina 10 kg

THANK'Q
Typ
Sucha
Smak
Jagnięcina
Waga
10 kg
Rozmiar chrupek [cm]
1.2
Skład
Aromaty, Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, Produkty pochodzenia roślinnego, Zboża
Składniki analityczne
Białko surowe 18%, Tłuszcz surowy 7%, Tłuszcze zwierzęce, Popiół surowy 7%, Włókno surowe 3%
Witaminy i minerały
Składniki mineralne, Witamina A, Witamina D3
Liczba sztuk w opakowaniu
1
Kod produktu
2067009
44,99

Cena jednostkowa:

0,45 zł/100 g

Najszybsza dostawa:

w sobotę26.04.2025

lub zamów telefonicznie 22 122 32 00

Pełnoporcjowa sucha karma 10 kg o smaku jagnięciny dla dorosłych psów o umiarkowanej aktywności. Zawiera minerały i naturalne składniki.

 

Skład: zboża, mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, produkty pochodzenia roślinnego, tłuszcze zwierzęce, składniki mineralne, witaminy, aromat jagnięcy.

 

Składniki analityczne: białko surowe 18%, tłuszcz surowy 7%, popiół surowy 7%, włókno surowe 3%.

 

Dodatki (na kg): Witamina A 11 000 IU/kg, Witamina D3 2 200 IU/kg, Witamina E 28,8 mg/kg.

 

Energia metaboliczna na kg (3670 kcal)

Smak Jagnięcina
Smak wiodący Jagnięcina
Typ Sucha
Opakowanie Torebka strunowa
Cechy Bez barwników, Pełnoporcjowa
Waga 10 kg
Linia produktowa Standard
Wielkość zwierzęcia Rasy duże (od 25 do 50 kg), Rasy średnie (od 10 do 25 kg)
Waga psa 10 - 16 kg
Etap życia Dorosły
Rasa Wszystkie
Skład Aromaty, Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, Produkty pochodzenia roślinnego, Zboża
Składniki analityczne Białko surowe 18%, Tłuszcz surowy 7%, Tłuszcze zwierzęce, Popiół surowy 7%, Włókno surowe 3%
Witaminy i minerały Składniki mineralne, Witamina A, Witamina D3
Główne źródło białka Jagnięcina
Energia [kcal/kg] 3670
Specjalne wymagania Brak
Weterynaryjna Nie
Monoproteinowa Nie
Niskotłuszczowa Tak
Rozmiar chrupek [cm] 1.2
Nazwa GAMA&GAMA SRL
Ulica i numer budynku Culciu Mare Str. Principala nr. 134/C
Kod pocztowy 440097
Miasto Satu Mare
Adres elektroniczny [email protected]
Nazwa producenta/importera THANK'Q

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!