Termometr BROWIN 100200

Dokładność pomiaru [stopnie]
2
Pamięć pomiaru
Nie
Zakres pomiaru temperatur [st.C]
od 0 do 100
Wyświetlacz
Nie
Materiał
Stal nierdzewna
Kod produktu
499816
17,99

Najszybsza dostawa:

w poniedziałek06.05.2024

lub zamów telefonicznie 22 122 32 00

Solidnie wykonany termometr BROWIN 100200 ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C do 100°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C


UWAGA: Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia.

Rodzaj Termometr
Zakres pomiaru temperatur [st.C] od 0 do 100
Dokładność pomiaru [stopnie] 2
Pamięć pomiaru Nie
Wyświetlacz Nie
Automatyczne wyłączenie Nie
Materiał Stal nierdzewna
Kolor Srebrny
Wyposażenie Brak
Funkcje dodatkowe Brak
Nazwa producenta/importera BROWIN

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!