Ulubione
×Znajdź produkty podobne
×Klasa energetyczna
×Zadaj pytanie
×Galeria
××TV, Audio i RTV
AGD
AGD do zabudowy
AGD małe
Komputery i tablety
Smartfony i telefony
Foto i kamery
Konsole i gry
Rowery
Fitness i sport
Dom i ogród
Zabawki i LEGO
Dokładność pomiaru [stopnie] | 2 |
Pamięć pomiaru | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C] | od 0 do 100 |
Wyświetlacz | Nie |
Materiał | Stal nierdzewna |
Kod produktu | 499816 |
Solidnie wykonany termometr BROWIN 100200 ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C do 100°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C
UWAGA: Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia.
Rodzaj | Termometr |
Zakres pomiaru temperatur [st.C] | od 0 do 100 |
Dokładność pomiaru [stopnie] | 2 |
Pamięć pomiaru | Nie |
Wyświetlacz | Nie |
Automatyczne wyłączenie | Nie |
Materiał | Stal nierdzewna |
Kolor | Srebrny |
Wyposażenie | Brak |
Funkcje dodatkowe | Brak |
Nazwa | BROWIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. |
Ulica i numer budynku | Pryncypalna |
Kod pocztowy | 93-373 |
Miasto | Łódź |
Adres elektroniczny | [email protected] |
Informacje o bezpieczeństwie | Pobierz |
Nazwa producenta/importera | BROWIN |