Ostrzałka SHIORI 1000/4000

SHIORI
Kolor
Niebiesko-szary
Typ
Ręczna
Wykonanie
Kamień
Przeznaczenie
Do noży
Kod produktu
529810
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom mnie, jeśli produkt będzie dostępny.
Twój adres email został dodany!
Wystąpił błąd, spróbuj ponownie później

Tutaj dowiesz się, jak chronimy Twoje dane.

Niecodzienne piękno w Twoim domu

Dwie gradacje, wszystkie potrzeby

Zestaw Shiori 1000/4000 szczególnie polecany jest do wstępnego szlifowania, ponownego szlifowania, dokładnego szlifowania i polerowania wysokiej jakości noży kuchennych za pomocą japońskiego cięcia w kształcie litery V. Dwustronna osełka umożliwia ukierunkowanie procesu ostrzenia. Powierzchnia o gradacji 1000 doskonale poleruje powierzchnię tnącą, ziarno 4000 nadaje się zaś doskonale do pierwszego ostrzenia noży.

Za sprawą jednego gadżetu, możesz więc zarówno wstępnie przygotować, jak i finalnie dopieścić krawędź ostrza. Za gładkim ostrzem podąża gładki proces przygotowywania potraw: zadbaj już dziś o swoje noże i nożyczki kuchenne!

Kamień szlifierski Shiori będzie doskonały do noży stalowych, dlatego z powodzeniem można go wykorzystywać również do ostrzenia noży wojskowych, survivalowych czy myśliwskich. Specjalne jednorodne cząsteczki korundu umożliwiają dokładne i równomierne ostrzenie ostrza a także osiągnięcie równomiernego szlifu. Lubisz gadżety, które sprawdzają się zarówno w codziennej rutynie, jak i wykazują nacechowanie hobbystyczne? Uniwersalna ostrzałka Shiori pomoże Ci bez względu na to, czy chodzisz na kilkudniowe biwaki, czy rekreacyjnie rzucasz nożem do tarczy.

Ostrzałka SHIORI 1000/4000 szlifowanie dokladnosc ziarno 4000

Zawartość zestawu

Ostrzałka SHIORI 1000/4000, dokumentacja.


Rodzaj Ostrzałka
Typ Ręczna
Przeznaczenie Do noży
Kolor Niebiesko-szary
Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Gwarancja 24 miesiące
Wykonanie Kamień
Nazwa producenta/importera SHIORI

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!