Ostrzałka SHIORI 1000/4000

SHIORI
Kolor
Niebiesko-szary
Typ
Ręczna
Wykonanie
Kamień
Przeznaczenie
Do noży
Kod produktu
529810
129,00

Najszybsza dostawa:

w sobotę26.04.2025

lub zamów telefonicznie 22 122 32 00
Niecodzienne piękno w Twoim domu

Dwie gradacje, wszystkie potrzeby

Zestaw Shiori 1000/4000 szczególnie polecany jest do wstępnego szlifowania, ponownego szlifowania, dokładnego szlifowania i polerowania wysokiej jakości noży kuchennych za pomocą japońskiego cięcia w kształcie litery V. Dwustronna osełka umożliwia ukierunkowanie procesu ostrzenia. Powierzchnia o gradacji 4000 doskonale poleruje powierzchnię tnącą, ziarno 1000 nadaje się zaś doskonale do pierwszego ostrzenia noży.

Za sprawą jednego gadżetu, możesz więc zarówno wstępnie przygotować, jak i finalnie dopieścić krawędź ostrza. Za gładkim ostrzem podąża gładki proces przygotowywania potraw: zadbaj już dziś o swoje noże i nożyczki kuchenne!

Kamień szlifierski Shiori będzie doskonały do noży stalowych, dlatego z powodzeniem można go wykorzystywać również do ostrzenia noży wojskowych, survivalowych czy myśliwskich. Specjalne jednorodne cząsteczki korundu umożliwiają dokładne i równomierne ostrzenie ostrza a także osiągnięcie równomiernego szlifu. Lubisz gadżety, które sprawdzają się zarówno w codziennej rutynie, jak i wykazują nacechowanie hobbystyczne? Uniwersalna ostrzałka Shiori pomoże Ci bez względu na to, czy chodzisz na kilkudniowe biwaki, czy rekreacyjnie rzucasz nożem do tarczy.

Ostrzałka SHIORI 1000/4000 szlifowanie dokladnosc ziarno 4000

Zawartość zestawu

Ostrzałka SHIORI 1000/4000, dokumentacja.


Rodzaj Ostrzałka
Typ Ręczna
Przeznaczenie Do noży
Kolor Niebiesko-szary
Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Gwarancja 24 miesiące
Wykonanie Kamień
Nazwa _SINUS_ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ulica i numer budynku ul. Świtezianki 16
Kod pocztowy 91-496
Miasto Łódź
Informacje o bezpieczeństwie Pobierz
Nazwa producenta/importera SHIORI

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!