Domyślne
5 produktów

Widok

Nóż VICTORINOX Swiss Classic 6.7116.23L52
Typ
Do owoców, Do warzyw
Ostrze
Stal szlachetna
Długość ostrza [cm]
11
Rękojeść
Polipropylen
Liczba elementów [szt]
2
Możliwość mycia w zmywarce
Tak
Kod produktu
664740
Typ
Do owoców, Do warzyw
Ostrze
Stal szlachetna
Długość ostrza [cm]
11
Rękojeść
Polipropylen
Liczba elementów [szt]
2
Możliwość mycia w zmywarce
Tak
Kod produktu
664740
62,99

Najszybsza dostawa:

pojutrze02.05.2024

lub zamów telefonicznie22 122 32 00

Najszybsza dostawa:

pojutrze02.05.2024

Nóż VICTORINOX Swiss Classic 6.7116.23L82
Typ
Do owoców, Do warzyw
Ostrze
Stal szlachetna
Długość ostrza [cm]
11
Rękojeść
Polipropylen
Liczba elementów [szt]
2
Możliwość mycia w zmywarce
Tak
Kod produktu
762515
Typ
Do owoców, Do warzyw
Ostrze
Stal szlachetna
Długość ostrza [cm]
11
Rękojeść
Polipropylen
Liczba elementów [szt]
2
Możliwość mycia w zmywarce
Tak
Kod produktu
762515
69,99

Najszybsza dostawa:

pojutrze02.05.2024

lub zamów telefonicznie22 122 32 00

Najszybsza dostawa:

pojutrze02.05.2024

Nóż VICTORINOX Swiss Classic 6.7116.23L92
Typ
Do owoców, Do warzyw
Ostrze
Stal szlachetna
Długość ostrza [cm]
11
Rękojeść
Polipropylen
Liczba elementów [szt]
2
Możliwość mycia w zmywarce
Tak
Kod produktu
e1494254
Typ
Do owoców, Do warzyw
Ostrze
Stal szlachetna
Długość ostrza [cm]
11
Rękojeść
Polipropylen
Liczba elementów [szt]
2
Możliwość mycia w zmywarce
Tak
Kod produktu
e1494254
62,90
Dostawa 2-5 dni
lub zamów telefonicznie22 122 32 00
Zestaw noży VICTORINOX 6.7131.4G (4 elementy)
Typ
Santoku, Uniwersalny
Ostrze
Stal nierdzewna
Długość ostrza [cm]
11, 17
Rękojeść
Tworzywo PP, Tworzywo TPE
Liczba elementów [szt]
4
Możliwość mycia w zmywarce
Nie
Kod produktu
188075
Typ
Santoku, Uniwersalny
Ostrze
Stal nierdzewna
Długość ostrza [cm]
11, 17
Rękojeść
Tworzywo PP, Tworzywo TPE
Liczba elementów [szt]
4
Możliwość mycia w zmywarce
Nie
Kod produktu
188075
389,00
Dostawa 2-5 dni
lub zamów telefonicznie22 122 32 00

ofert na stronie

5 10 15 20 50

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!