Forma do pieczenia GÖTZE & JENSEN KA119

GÖTZE & JENSEN
Typ
Do ciasta
Kształt
Okrągły
Wykonanie
Stal węglowa
Liczba sztuk w opakowaniu
1
Możliwość mycia w zmywarce
Nie
Wyjmowane dno
Nie
Kod produktu
538333
Pokryta nieprzywierającą powłoką XylflonSilikonowe rączki - wygodne do przenoszenia
29,99
lub zamów telefonicznie 22 122 32 00
Upieczmy coś razem!

Równomierne pieczenie

Forma GÖTZE & JENSEN KA119 została wykonana ze stali węglowej, dzięki czemu równomiernie nagrzewa się na całej powierzchni, co zapewnia doskonale wypieczone ciasta czy babeczki, bez niedopieczonych miejsc. Formy można używać w piekarniku rozgrzanym do maksymalnie 210°C razem z silikonowym uchwytem lub w maksymalnie 230°C bez niego.

Forma GÖTZE & JENSEN KA119 stal węglowa temperatura

Nie oparzysz się

Dla większego bezpieczeństwa forma GÖTZE & JENSEN KA119 została wyposażona w silikonowe rączki, które ułatwiają wkładanie i wyjmowanie formy z piekarnika. Dzięki nim nie musisz obawiać się poparzenia przy przenoszeniu gorącej formy.

Forma GÖTZE & JENSEN KA119 silokonowe rączki

Nic nie przywiera

Forma jest pokryta nieprzywierającą powłoką Xylflon, co ułatwia wyjmowanie gotowych wypieków. Dzięki temu, że ciasto nie przywiera do brzegów formy, będzie miało piękny kształt bez zniekształconych brzegów. Nieprzywierająca powłoka oznacza także łatwe mycie pod bieżącą wodą, więc bez problemu utrzymasz ją w czystości.

Forma GÖTZE & JENSEN KA119 powłoka mycie

Zawartość opakowania

Forma GÖTZE & JENSEN KA119 o średnicy wewnętrznej 22,3 cm i zewnętrznych rozmiarach 28,2 x 24,5 x 4,3 cm.

Forma GÖTZE & JENSEN KA119 średnica

Długość [cm] 28.2
Liczba sztuk w opakowaniu 1
Rodzaj Forma do pieczenia
Średnica [cm] 22.3
Szerokość [cm] 24.5
Typ Do ciasta
Wysokość [cm] 4.3
Gwarancja 24 miesiące
Kształt Okrągły
Nieprzywierająca powłoka Tak
Regulowana Nie
Rodzaj powłoki Nieprzywierająca
Wyjmowane dno Nie
Możliwość mycia w zmywarce Nie
Wykonanie Stal węglowa
Nazwa producenta/importera ART-DOM Sp. z o.o.

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!