Przysmaki dla psów

2
Filtruj wyniki wyszukiwania

Filtruj produkty

Wyczyść filtry
Domyślne
5 produktów

Widok

Przysmak dla psa BRIT Jerky Lamb Protein Bar 200 g
Rodzaj
Gryzak
Waga [g]
200
Przeznaczenie
Tresura, Zabawa
Smak
Jagnięcina, Kurczak
Skład podstawowy
Kurczak bez kości 59%, Jagnięcina bez kości 26%, Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktywowane, Chlorek sodu, Gliceryna pochodzenia roślinnego, Lignoceluloza
Cechy
Bez barwników, Bez dodatku cukru, Bez GMO, Lekkostrawna, Nie zawiera zbóż
Kod produktu
582004
Rodzaj
Gryzak
Waga [g]
200
Przeznaczenie
Tresura, Zabawa
Smak
Jagnięcina, Kurczak
Skład podstawowy
Kurczak bez kości 59%, Jagnięcina bez kości 26%, Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktywowane, Chlorek sodu, Gliceryna pochodzenia roślinnego, Lignoceluloza
Cechy
Bez barwników, Bez dodatku cukru, Bez GMO, Lekkostrawna, Nie zawiera zbóż
Kod produktu
582004
21,99

Cena jednostkowa:

11,00 zł/100 g

Najszybsza dostawa:

JUTRO21.05.2024

lub zamów telefonicznie22 122 32 00

Najszybsza dostawa:

JUTRO21.05.2024

Przysmak dla psa BRIT Jerky Lamb Protein Bar 80 g
Rodzaj
Gryzak
Waga [g]
80
Przeznaczenie
Tresura, Zabawa
Smak
Jagnięcina, Kurczak
Skład podstawowy
Kurczak bez kości 59%, Jagnięcina bez kości 26%, Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktywowane, Chlorek sodu, Gliceryna pochodzenia roślinnego, Lignoceluloza
Cechy
Bez barwników, Bez dodatku cukru, Bez GMO, Lekkostrawna, Nie zawiera zbóż
Kod produktu
2004008
Rodzaj
Gryzak
Waga [g]
80
Przeznaczenie
Tresura, Zabawa
Smak
Jagnięcina, Kurczak
Skład podstawowy
Kurczak bez kości 59%, Jagnięcina bez kości 26%, Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktywowane, Chlorek sodu, Gliceryna pochodzenia roślinnego, Lignoceluloza
Cechy
Bez barwników, Bez dodatku cukru, Bez GMO, Lekkostrawna, Nie zawiera zbóż
Kod produktu
2004008
11,99

Cena jednostkowa:

14,99 zł/100 g

Najszybsza dostawa:

JUTRO21.05.2024

lub zamów telefonicznie22 122 32 00

Najszybsza dostawa:

JUTRO21.05.2024

ofert na stronie

5 10 15 20 50

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!