Kohersen Mycook to nowoczesny, wielofunkcyjny robot kuchenny gotujący dzięki technologii indukcji. Z nim przygotujesz każde danie. Od przystawek, przez zupy, dodatki, po dania główne, desery i napoje. Skorzystaj z książki kucharskiej dołączonej do robota lub odwiedź bloga Sylwii Chrzanowskiej, na którym znajdziesz oryginalne przepisy skomponowane specjalnie dla użytkowników robota Kohersen Mycook. Dzięki intuicyjnej obsłudze Kohersen Mycook zrealizujesz każdy kulinarny pomysł, który przyjdzie Ci na myśl.
Technologia indukcji
Zintegrowana waga
Temperatura idealna do smażenia
10 prędkości + funkcja Turbo
Wyrabianie ciasta
Moc
Pojemność naczynia głównego
Funkcja Sauté
Książka kucharska
Pojemność misy do gotowania na parze
Niezapomniana zabawa zaczyna się od wybrania przepisu. Znajdź go w naszej książce kucharskiej, na naszej stronie internetowej lub zrealizuj swój własny pomysł.
Zanim zaczniesz przygotuj wszystkie produkty, które będą Ci potrzebne. Odmierz odpowiednie ilości, pokrój i poszatkuj z Kohersen Mycook.
Wszystko zaczyna się od ustawienia czasu pracy. Postępuj zgodnie z wytycznymi przepisu, a jeśli postanowisz skorzystać z własnej wyobraźni przy tworzeniu dania pamiętaj, że im większa objętość, tym więcej czasu będziesz potrzebował.
Kohersen podgrzewa metodą indukcji, co oznacza, że zakres temperatury jest dokładniejszy. Możesz gotować w temperaturach do 120 stopni, co jest idealne do podsmażania, przygotowywania wywarów czy pieczeni.
Ustawiając odpowiednią temperaturę nadasz swoim potrawom idealną konsystencję. Użyj motylka do emulgowania, miksowania czy mieszania by produkty nie przywierały do ścianek naczynia.
I to wszystko. Podawaj przygotowane dania i rozkoszuj się nimi w gronie najbliższych. A co najważniejsze jedyne co ubrudziłeś, to robot Kohersen, który posiada funkcję samoczyszczenia. Więc smacznego!