Karma dla psa PRIMAL SPIRIT Iberian Salmon 12 kg

PRIMAL SPIRIT
Typ
Sucha
Smak
Łosoś
Waga
12 kg
Skład podstawowy
Świeża wieprzowina 40%, Świeży łosoś 30%, Drożdze piwne, Kurkuma, Mielony burak
Liczba sztuk w opakowaniu
1
Kod produktu
599899
249,99

Cena jednostkowa:

2,08 zł/100 g

Najszybsza dostawa:

JUTRO28.05.2024

lub zamów telefonicznie 22 122 32 00
Tylko to, co najzdrowsze dla psa

Karma pełna mięsa

PRIMAL SPIRIT to pełnoporcjowa, sucha karma dla dorosłych psów, która jest tłoczona na zimno ze świeżych składników, dzięki czemu jest zdrowa i smaczna. Unikalna technologia produkcji TENDERIZE, której najważniejszą częścią jest hydroliza białek, znacznie ogranicza ryzyko wystąpienia alergii. Karma jest bez glutenu, mączek mięsnych czy użycia ekstrudera, dzięki czemu znalazło się w niej tylko to, co potrzebne Twojemu pupilowi.

Karma dla psa PRIMAL SPIRIT Iberian Salmon 12 kg naturalne składniki

Zbilansowany skład

Skład: 40% świeża wieprzowina, 30% świeży łosoś, ryż, mielony burak, drożdże piwne, kurkuma.
Składniki analityczne (%): białko surowe 28,2%, włókno surowe 2%, tłuszcz surowy 16,8%, popiół surowy 8,2%, wilgotność 18%.
Kaloryczność (kg): 3537 kcal.
Dzienne zalecenia żywieniowe: waga psa 2 kg: 52 g karmy, 5 kg: 104 g, 10 kg: 175 g, 15 kg: 237 g, 20 kg: 294 g, 25 kg: 348 g, 30 kg: 399 g, 40 kg: 495 g, 60 kg: 670 g.

Karma dla psa PRIMAL SPIRIT Iberian Salmon 12 kg dawkowanie analiza sklad

Zawartość opakowania

Karma dla psa PRIMAL SPIRIT Iberian Salmon 12 kg.


Smak Łosoś
Typ Sucha
Opakowanie Torebka
Cechy Bez mączek mięsnych, Nie zawiera glutenu, Nie zawiera zbóż, Pełnoporcjowa
Waga 12 kg
Wielkość zwierzęcia Rasy duże, Rasy małe, Rasy średnie
Etap życia Dorosły
Rasa Wszystkie
Specjalne wymagania Alergie i nietolerancje pokarmowe, Bez drobiu
Skład podstawowy Świeża wieprzowina 40%, Świeży łosoś 30%, Drożdze piwne, Kurkuma, Mielony burak
Główne źródło białka Wieprzowina
Weterynaryjna Nie
Nazwa producenta/importera PRIMAL SPIRIT

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!