Termometr BIOWIN do pieczenia mięsa 100600

BIOWIN
Dokładność pomiaru [stopnie]
2
Pamięć pomiaru
Nie
Zakres pomiaru temperatur [st.C]
od 0 do 120
Wyświetlacz
Nie
Materiał
Stal nierdzewna
Kod produktu
290605
17,99
lub zamów telefonicznie 22 122 32 00

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Rodzaj Termometr
Zakres pomiaru temperatur [st.C] od 0 do 120
Dokładność pomiaru [stopnie] 2
Pamięć pomiaru Nie
Wyświetlacz Nie
Automatyczne wyłączenie Nie
Materiał Stal nierdzewna
Kolor Srebrny
Wyposażenie Silikonowa osłonka
Funkcje dodatkowe Brak
Nazwa producenta/importera BIOWIN

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!