Ulubione
×Znajdź produkty podobne
×Klasa energetyczna
×Zadaj pytanie
×Galeria
××TV, Audio i RTV
AGD
AGD do zabudowy
AGD małe
Komputery i tablety
Smartfony i telefony
Foto i kamery
Konsole i gry
Rowery
Fitness i sport
Dom i ogród
Zabawki i LEGO
Dokładność pomiaru [stopnie] | 2 |
Pamięć pomiaru | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C] | od 30 do 100, od 50 do 300 |
Wyświetlacz | Nie |
Materiał | Stal nierdzewna |
Kod produktu | 494639 |
Termometr BROWIN 100900 - Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej, idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia, szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie. Zakres temperatur od 30°C do + 100°C; +50°C+300°C. Tolerancja błędu do ok +/- 2°C.
Rodzaj | Termometr |
Zakres pomiaru temperatur [st.C] | od 30 do 100, od 50 do 300 |
Dokładność pomiaru [stopnie] | 2 |
Pamięć pomiaru | Nie |
Wyświetlacz | Nie |
Automatyczne wyłączenie | Nie |
Materiał | Stal nierdzewna |
Kolor | Srebrny |
Wyposażenie | Brak |
Funkcje dodatkowe | Brak |
Nazwa producenta/importera | BROWIN |