Termometr BROWIN 100900

Dokładność pomiaru [stopnie]
2
Pamięć pomiaru
Nie
Zakres pomiaru temperatur [st.C]
od 30 do 100, od 50 do 300
Wyświetlacz
Nie
Materiał
Stal nierdzewna
Kod produktu
494639
17,99
Dostawa 5-7 dni
Dostawa 5-7 dni
lub zamów telefonicznie 22 122 32 00

Termometr BROWIN 100900 - Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej, idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia, szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie. Zakres temperatur od 30°C do + 100°C; +50°C+300°C.  Tolerancja błędu do ok +/- 2°C.

Rodzaj Termometr
Zakres pomiaru temperatur [st.C] od 30 do 100, od 50 do 300
Dokładność pomiaru [stopnie] 2
Pamięć pomiaru Nie
Wyświetlacz Nie
Automatyczne wyłączenie Nie
Materiał Stal nierdzewna
Kolor Srebrny
Wyposażenie Brak
Funkcje dodatkowe Brak
Nazwa producenta/importera BROWIN

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!